مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم  :

 

گل کلم : سه لیوان خرد کرده

 

هویج :دو لیوان خرد کرده

 

 کرفس : دو  لیوان خرد کرده

 

 سیر :5، شش حبه

 

 گوجه فرنگی:2 تا 3کیلو

 

 فلفل سبز تند:5 ، 6 عدد

 

 سرکه سفید :1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه

 

 نمک و زرد چوبه :1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه

 

 ترشی سالاد فصل با آب گوجه

 

طرز تهیه:

 

گوجه فرنگی ها را به تکه های بزرگ خرد می کنیم و در یک ظرف پلاستیکی میریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و با دست خوب آنها را چنگ می زنیم و حدود 15 ساعت اجازه می دهیم به همان حالت در یک جای خنک بماند.

بعد از اینکه گوجه ها ساعت ها در نمک ماندند از صافی رد می کنیم و روی حرارت می جوشانیم تا اندازه ای که آب ان تبخیر شود و یک مایع نیمه غلیظ به دست آید.

 

مواد دیگر ترشی را هم خوب خرد می کنیم و بعد از شستن داخل یک سبد می ریزیم تا به خوبی آب آنها جدا شود.

 

مواد خرد شده را داخل ظرف مورد نظر( همان ظرفی که گوجه در ان روی حرارت بود ) ریخته و آب گوجه و مواد را تا حدی که کمی جوش بزنند روی حرارت می گذاریم و سپس با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و مقدار کمی سرکه تا حدی که زیاد شل نشود مخلوط می کنیم.

مواد ترشی سرد شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و درب ان را خوب می بندیم و بعد از 2 الی 3 هفته که جا افتاد قابل استفاده است.

 

نکات تکمیلی درباره تهیه ترشی سالاد فصل :

طرز تهیه ترشی سالاد فصل جزو ترشیجات و شور میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .

طرز تهیه ترشی سالاد فصل را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .


درمان و پیشگیری   ,مواد ,ترشی ,تهیه ,گوجه ,یک ,تهیه ترشی ,می کنیم ,سالاد فصل ,کنیم و ,لیوان خردمنبع

مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم

ویتامین های ضدالتهابی

سوختگی و درمان آن

راهکارهایی برای کاهش درد دندان

دلایل دندان درد

میگرن

زیتون و حقایق تغذیه و فواید سلامتی

مشخصات

آخرین جستجو ها

فروشگاه دهو فیلم قیمت خرید و فروش تردمیل تعمیرات مرکز انجام نماشویی مرکز فروش مینی ویدئوپروژکتور مدل T1 plus آشپزی yasdownload لپ آموزش سئو