آمیگدالین برای سرطان

آمیگدالین ترکیبی است که در هسته های زردآلو ، سیب ، هلو ، آلو ، گیلاس قرمز و سایر میوه ها یافت می شود. همچنین در بادام تلخ است.

یک شکل آمیگدالین ،  خالص ساخته آمیگدالین ، معروف به Laetrile ، در دهه 50 ثبت اختراع شد و در طول 1960s و 70s یک درمان جایگزین محبوب سرطان شد . اکنون توسط FDA ممنوع است و از سال 1980 در ایالات متحده موجود نیست.

بسیاری از وب سایت ها از مزایای آمیگدالین که به آن نیتریلوزید ، پورازین و ویتامین B17 نیز گفته می شود . برای سرطان استفاده می کنند . اگرچه این سایت ها پس از استفاده از آن ، داستان موفقیت های شخصی را منتشر می کنند ، اما اثبات علمی در آن وجود ندارد.


آمیگدالین چگونه کار می کند

روش شکسته شدن روده شما باعث ایجاد سیانید می شود که ظاهرا سلول های سرطانی مضر را از بین می برد . بعضي از افراد همچنين پيشنهاد كرده اند كه با آنزيم هاي موجود در سلول هاي سرطاني از بين برود . برخی دیگر می گویند که این سرطان به دلیل نداشتن ویتامین B17 کافی ایجاد شده است. اما هیچ دلیلی وجود ندارد که نشان دهد آمیگدالین مانند ویتامین در بدن شما عمل می کند یا حتی به آن احتیاج دارید. تماس با آن ویتامین راهی برای پیرامون مقررات مربوط به داروها است .

همچنین تحقیقات و بررسی ها نشان می دهد که مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی آمیگدالین نتایج متفاوتی دارند. بسیاری از آنها فایده ای نداشتند ، در حالی که برخی دیگر نشان می دهند كه این ماده شیمیایی تأثیر کمی در انواع خاصی از سلول های سرطانی دارد. این ممکن است به تسکین درد نیز کمک کند .
 تا به امروز ، هیچ آزمایش  بالینی کنترل شده  در مورد آمیگدالین وجود نداشته است. این بدان معناست که دانشمندان و محققان افرادی را که تحت درمان قرار گرفته اند مقایسه نکرده اند.


عوارض آمیگدالین 

بارزترین دلیل هسته زردآلو این است که آمیگدالین می تواند باعث مسمومیت با سیانید شود. فشار خون شما بسیار پایین می رود ، ممکن است به کبد شما آسیب برساند ، یا همچنین ممکن است به کما بروید. در بدترین حالت ، دوزهای زیاد ، 50 تا 60 هسته زردآلو یا 50 گرم لاتریل ، می توانند شما را بکشند.

علائم مسمومیت با سیانید عبارت اند از:

  • سرگیجه
  • کنیز و پرتاب کردن
  • سردرد
  • پوست آبی
  • افتادگی پلک بالا
  • هنگام راه رفتن مشکلی دارید
  • گیجی
  • تب



این مشکلات معمولاً وقتی که آمیگدالین را بلع می کنید به جای تزریق آن ، بدتر می شوید. همواره اگر مقادیر زیادی ویتامین C مصرف می کنید یا غذاهایی مانند خوردن غذاها مانند:

  • بادام خام
  • چاله های میوه خرد شده
  • هلو
  • لوبیایی مانند کره ، لیما ، و ماش
  • جوانه لوبیا
  • هویج
  • کرفس
  • دانه های کتان


از آنجا که آمیگدالین مورد تأیید FDA نیست ، می تواند مواد خطرناک داشته باشد. همچنین از مکزیک ، تأمین کننده اصلی آمیگدالین ، باکتریها و سایر مواد مضر موجود در آنها گزارش شده است.

Laetrile اغلب به اشتباه آمیگدالین یا ویتامین B17 نامیده می شود.

هسته زردآلو ، این یک داروی حاوی آمیگدالین خالص است ، ترکیبی که در تخم یا هسته بسیاری از میوه ها ، آجیل خام ، لوبیا و سایر غذاهای گیاهی یافت می شود .

Laetrile به عنوان درمانی ضد و نقیض سرطان شناخته شده است. با این حال ، شواهد علمی کمی برای تأیید این ادعای سنگین وجود دارد .

 

Laetrile چیست؟

Laetrile نام دارویی است که در سال 1952 توسط دکتر ارنست تی. کربس ، جونیور ساخته شده است . این ماده حاوی آمیگدالین خالص است ، که ترکیبی است به صورت طبیعی در ذیل یافت می شود:

  • آجیل خام: مانند بادام تلخ ، بادام خام و آجیل ماکادامیا.
  • سبزیجات: هویج ، کرفس ، جوانه لوبیا ، لوبیا ماش ، لوبیا لیما و لوبیای کره.
  • بذر: ارزن ، بذر کتان و گندم سیاه.
  • گودال : سیب ، آلو ، زردآلو ، گیلاس و گلابی.



در نهایت آمیگدالین درمانی غیرقابل تأیید است که می تواند به شما آسیب برساند.
با پزشک خود در مورد هر روش درمانی جایگزین یا مکمل که فکر می کنید ممکن است کمک کند صحبت کنید.

 

آمیگدالین چیست؟

هسته های زردآلو حاوی آمیگدالین است که بدن می تواند آن را به سیانید تبدیل کند. آمیگدالین یک ماده طبیعی است که در هسته زردآلو یافت می شود.همچنین در دانه های میوه های دیگر از جمله سیب ، گیلاس ، آلو و هلو نیز وجود دارد. شبدر ، سورگوم و لوبیا لیما نیز حاوی آمیگدالین هستند.


 

همچنین وقتی کسی آمیگدالین می خورد ، در بدن آنها به سیانید تبدیل می شود. سیانید یک ماده شیمیایی با سرعت بالا و بالقوه کشنده است.

بسته به دوز ، مصرف سیانید می تواند منجر به موارد زیر شود:

  • سردرد
  • حالت تهوع ، استفراغ و گرفتگی شکم
  • سرگیجه
  • ضعف
  • سردرگمی ذهنی
  • تشنج
  • مشکلات گردش خون و ایست قلبی
  • عدم توانایی نفس کشیدن
  • کما
  • مرگ

 

سیانید با جلوگیری از استفاده از اکسیژن ، سلول های بدن انسان را می کشد. سیانید به ویژه برای قلب و مغز مضر است زیرا اکسیژن زیادی استفاده می کنند. قرار گرفتن در معرض آن می تواند منجر به اثرات طولانی مدت بر روی قلب ، مغز و سیستم عصبی شود. 

تحقیقات و بررسی ها نشان می دهد 0.5 الی 3.5 میلی گرم (میلی گرم) سیانید به ازای هر کیلوگرم (کیلوگرم) از وزن بدن می تواند کشنده باشد. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) توجه دارند که بذر زردآلو ممکن است مقادیر قابل توجهی از مواد شیمیایی داشته باشد که به سیانید متابولیزه می شوند. تخمین ها بیان می کند که خوردن 50 تا 60 هسته زردآلو می تواند یک دوز کشنده سیانید را به شما منتقل کند. با این حال ، مسمومیت با سیانید ممکن است در سطوح بسیار پایین تر رخ دهد.


منابع تجاری که باعث افزایش مصرف هسته زردآلو می شوند ، بین 6 تا 10 هسته در روز توصیه می کنند. برخی بیشتر برای مبتلایان به سرطان توصیه می کنند ، اما این می تواند خطرناک باشد. افرادی که از این توصیه های دوز پیروی می کنند ، احتمالاً در معرض سطح سیانید هستند که باعث مسمومیت با سیانید می شود. اداره ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) هشدار داده است كه یك وعده سه عدد هسته زردآلو كوچك یا یك هسته بزرگ زردآلو می تواند بزرگسالان را بیش از مقادیر ایمن در معرض سیانید قرار دهد ، در حالی كه یك هسته كوچك می تواند برای نوزاد سمی باشد.


EFSA توصیه می کند که هیچ کس نباید به ازای هر کیلوگرم وزن بدن بیش از 20 میکروگرم (میلی گرم) سیانید مصرف کند . این میزان مصرف را به یک هسته برای بزرگسالان محدود می کند. حتی نیم هسته بیش از حد مجاز برای کودکان خواهد بود. کارشناسان و محققان خاطرنشان می کنند که بذر زردآلو تلخ از سطح آمیگدالین به ویژه در 5/5 گرم (گرم) در هر 100 گرم برخوردار است.


لوتریل و  ویتامین B17 چیست؟

بعضی از داروها حاوی دانه زردآلو هستند ، اما مصرف دانه ها و یکی از موادی که در آنها وجود دارد می تواند خطرناک باشد.

Laetrile که به آن B17 نیز گفته می شود نوعی مصنوعی آمیگدالین است. این دارو به عنوان درمانی جایگزین برای سرطان پیشنهاد شده است.

Laetrile از طریق واکنش شیمیایی با آب از آمیگدالین تولید می شود. در سال 1952 ، بیوشیمیست ، ارنست تی. کربس ، جونیور ، مایعات را به شکل تزریقی توسعه داد. پدر وی در سال 1920 دانه های زردآلو را به عنوان یک درمان سرطان آزمایش کرده بود ، اما این ثابت شد که سمی است. برخی از افراد مبتلا به سرطان ممکن است با امید به این که از آن استفاده کنند ، غوطه ور شوند.

 


ویتامین B15 چیست؟

همچنین موجود در هسته زردآلو یکی دیگر از به اصطلاح ویتامین ، B15 یا کلسیم پنگامات است. این نیز برای درمان سرطان پیشنهاد شده است. با این حال ، تا سال 1980 ، دانشمندان به این نتیجه رسیدند که پنگامات کلسیم می تواند باعث جهش ژنتیکی شود و احتمال 90 درصد ایجاد آن به جای درمان سرطان وجود دارد. FDA ویتامین B15 را ناامن برای مصرف مواد غذایی و مواد مخدر می داند.


درمان و پیشگیری ، ,آمیگدالین ,سیانید ,زردآلو ,هسته ,تواند ,می تواند ,می شود ,می کنند ,ممکن است ,هسته زردآلومنبع

مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم

ویتامین های ضدالتهابی

سوختگی و درمان آن

راهکارهایی برای کاهش درد دندان

دلایل دندان درد

میگرن

زیتون و حقایق تغذیه و فواید سلامتی

مشخصات

آخرین جستجو ها

شهر ثبت مسافرت آموزش های طراحی لوگو و نشان تجاری اموزش اینستاگرام sadeghazadi اجناس فوق العاده جدیدترین سریال های ترکیه یکم بیشتر بمون الان بخر تحویل بگیر ویرایش نیتیو